sunum

BAHARAT VE FONKSİYONEL GRUP KOMBİNASYONLARI

SUCUK
fermente-sucuk
İstediğiniz lezzet, tat ve yapıda sucuk elde etmenizi sağlar. Belirlenen reçetedeki et, yağ ve tuz mayafix kombiyle karıştırıldıktan sonra doğal, yapay, kollojen, fibröz veya geçirgen kılıflara doldurularak belirli koşullarda fermantasyon ve kurutma işlemlerine tabi tutulur.
sucuk
İstediğiniz lezzet, tat ve yapıda sucuk elde etmenizi sağlar. Belirlenen reçetedeki et, yağ ve tuz mayafix kombiyle karıştırıldıktan sonra arzu edilen kılıflara doldurularak belirli sıcaklıkta pişirilir.
pepperoni
Genellikle pizzalarda kullanılan sucuğun; tat, lezzet ve yapısını sağlayan fonksiyonel baharat karışımıdır.
mayafix
Sucuk üretiminde ph’ı düşürerek, istenen; tat, lezzet ve yapının oluşmasına yardımcı olur. Ayrıca mikrobiyal açıdan ürünü iyileştirir ve raf ömrü boyunca ürünün standartlarını korumasını sağlar.
FERMENTE ve YARI
FERMENTE SUCUK COMBI
ISIL İŞLEM GÖRMÜŞ
SUCUK COMBI
PEPPERONİ COMBI STARTER KÜLTÜR

EMÜLSİFİYE ET ÜRÜNLERİ
salam
Salam da müşteri tarafından istenen; tat, lezzet ve yapıyı sağlayan fonksiyonel baharat karışımıdır.
sosis
Sosise de müşteri tarafından istenen; tat, lezzet ve yapıyı sağlayan fonksiyonel baharat karışımıdır.
SALAM COMBI SOSİS COMBI

JAMBON
dana-jambon
Dana jambonda istenen; tat, lezzet ve yapıyı sağlayan fonksiyonel baharat karışımıdır.
hindi-jambon
Hindi jambonda istenen; tat, lezzet ve yapıyı sağlayan fonksiyonel baharat karışımıdır.
pilic-jambon
Piliç jambonda istenen; tat, lezzet ve yapıyı sağlayan fonksiyonel baharat karışımıdır.
tost-jambon
Büfe tipi ekonomik jambonda istenen; tat, lezzet ve yapıyı sağlayan fonksiyonel baharat karışımıdır.
DANA JAMBON COMBI HİNDİ JAMBON COMBI PİLİÇ JAMBON COMBI TOST JAMBON COMBI

KÖFTE GRUPLARI
inegol-kofte
Geleneksel İnegöl köfte lezzetini ve yapısını sağlayan fonksiyonel baharat karışımıdır.
tekirdag-koftesi
Geleneksel Tekirdağ köfte lezzetini ve yapısını sağlayan fonksiyonel baharat karışımıdır.
kasap-combi
Türk mutfağının zengin lezzetleriyle harmanladığımız fonksiyonel baharat karışımı
hamburger-combi
Hamburgerlerinizin eşsiz lezzete ve yapıya sahip olmasını sağlayan fonksiyonel baharat karışımı
İNEGÖL COMBI TEKİRDAĞ COMBI KASAP COMBI HAMBURGER COMBI

DÖNER
doner
Döner için lezzet ve yapı geliştirici fonksiyonel karışım.
pilic doner
Tavuk döneri için lezzet ve yapı geliştirici fonksiyonel karışım.
DNR COMBI TAVUK DNR COMBI

FÜME ÜRÜNLER
fume
Füme ete, arzu edilen tat ve özelliklerin kazandırılmasını sağlayan fonksiyonel baharat karışımı
fume-hindi
Füme hindiye, arzu edilen tat ve özelliklerin kazandırılmasını sağlayan fonksiyonel baharat karışımı
FÜME ET COMBI FÜME HİNDİ COMBI

PASTIRMA
pastirma
+Starter Kültür: Pastırma üretiminde ph ı dengeleyerek; istenilen tat ve lezzeti oluşturur. Ayrıca ette bulunan patojen mikroorganizmaların gelişmesini engeller.
+Kürleme P Kombi: Starter kültürün çalışmasını desteklemek amacıyla kullanılır.

STARTER KÜLTÜR

KÜRLEME P COMBI